maanantai 15. heinäkuuta 2013

Burgundin lihapata

Ruokakokeilu #17
Burgundin lihapata
400 g naudan paistia
150 g pekonia
öljyä paistamiseen
1 sipuli
2 porkkanaa
1 tl suolaa
½ tl valkopippuria
2 rkl vehnäjauhoja
500 g tomaattimurskaa
vettä

1. Ruskista naudan paisti ja pekoni. Pilko sipuli ja porkkanat pieneksi, lisää pannulle.
2. Mausta lihat ja tarkista maku.
3. Lisää vehnäjauhot ja sekoita tasaisesti.
4. Lisää tomaattimurska sekaan ja lisää vettä niin paljon, että kastikeessa on kunnolla nestettä.
5. Hauduta 20 minuuttia kannen alla.

-----------------------------------------------

Tähän ruokaan sopii hyvin lisukkeeksi kaikki ylijääneet makaronit ja spagetit, mitä kaapin pohjalta löytyy. :) Tästä tuli todella reilusti, mutta en oikein osaa sanoa kuinka monta annosta tuosta nyt oikeasti tulee, laittakaa pakkaseen jos jää yli. :)

Tämä ohje löytyi seiskaluokan kotitalous-vihkosta. Sieltä löytyi yksi toinenkin, jota ajattelin kokeilla tässä tulevaisuudessa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)